Jeugdgolf

 

De Maastrichtsche heeft een actieve jeugdafdeling waar kinderen vanaf 6 jaar welkom zijn om de golfsport te beoefenen en waar jongens en meisjes tot 21 jaar zich kunnen ontwikkelen tot enthousiaste golfers zowel op recreatief als op prestatief niveau. 

Er is veel aandacht voor het verbeteren van het spelniveau, maar plezier staat bij ons voorop. De jeugd wordt ingedeeld op leeftijd en spelniveau, zodat iedereen de juiste aandacht krijgt. 

Voor jeugdleden is er een lesprogramma dat in het weekend plaats vindt onder leiding van deskundige jeugdpro’s waarmee het voor de jeugdleden mogelijk is om tegen een heel aantrekkelijk tarief golflessen te volgen. Naast het lesprogramma bieden wij onze jeugdleden ook een uitgebreid aanbod aan leuke activiteiten en wedstrijden, zoals een Ouder & Kind toernooi met BBQ en een nacht wedstrijd. 

Het doel van de jeugdcommissie is naast het zo snel mogelijk laten behalen van een EGA Handicap, de jeugd plezier in deze sport te laten krijgen en een actieve deelname aan clubwedstrijden te stimuleren. Ook deelname aan door de NGF georganiseerde wedstrijden wordt gestimuleerd. 

Wil jij ook kennis maken met de golfsport? Stuur dan een mail naar jeugdcommissie@golfclubdemaastrichtsche.com en wij nemen contact met je op!

Voor een impressie van onze Jeugd klik hier

 

Met vriendelijke groeten.
Jeugdcommissie De Maastrichtsche

 

Alex Kremer
Alberto Daniëls

jeugd.website.jpg